• Son Güncelleme : 24.01.2023 15:58
  • Haber Giriş : 24.01.2023 15:41
  • Etkinlik : 23.01.2023

İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Baromuzun Çocuk Hakları Merkezi Yürütme Kurulu ilk toplantısı, Koordinatör Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Gülderen Zerrin Kavak Yıldırım ve Av. Doç. Dr. Ahmet Ayar, Merkez Sözcümüz Av. Çağla Gül Bulut ve Yürütme Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda Çocuk Hakları Merkezi Sekreterliği için de kapalı oy açık sayım usulünde seçim yapıldı. Sekreterlik görevine Av. Hatice Beyza Aydemir seçildi.

Toplantıda merkezin çalışma birimlerine ilişkin öneriler ve çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda ayrıca ülkemizde son dönemde artan çocuk istismarı olaylarına karşı mücadelenin hukuki ve sosyal boyutta daha aktif bir biçimde sürdürülmesi konusunda yapılacaklar da konuşuldu.

Öte yandan, Merkez üyeleriyle bir toplantı düzenlenmesi kararı da alındı.