• Son Güncelleme : 29.11.2022 13:48
  • Haber Giriş : 25.11.2022 22:14
  • Etkinlik : 25.11.2022

Avukat Osman Kuntman Son Yolcuğuna Uğurlandı

İstanbul Barosu’nun en kıdemli üyesi, 1963 yılında Yönetim Kurulu Üyeliği, 1964 yılında Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği, 1966 yılında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, 1969, 1971 ve 1973 yıllarında da Türkiye Barolar Birliği Delegeliği görevlerinde bulunan, baromuzun 2126 sicil sayısında kayıtlı, Avukat Osman Kuntman, son yolculuğuna uğurlandı.

Meslektaşımızın, Karacaahmet Mezarlığı içinde bulunan Şehitlik Camii’ndeki cenazesine İstanbul Barosu Başkanı Av. Filiz Saraç, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinan Naipoğlu, TBB İstanbul Barosu Delegesi Av. Halil İbrahim Göktürk, Kuntman’ın da üyesi olarak çalışmalarına katıldığı İstanbul Barosu Hukuk Tarihi Araştırmaları Merkezi’nin  Başkanı Av. Ömür Dedeoğlu ile Av. Tugay Aydın, üyesi olduğu  İstanbul Barosu Yayın Kurulu’nun Başkanı Av. İsmail Gömlekli, Yazmanı Av. A. Coşkun Onğun, üyesi Av.Yörük Kabalak, Hukuk Felsefesi ve Komisyonu Başkanı Av. İbrahim Aycan’ın da aralarında bulunduğu meslektaşlarımız, Ankara ve İzmir’den gelen aile yakınları katıldı. Öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Merhuma Tanrıdan rahmet, kederli ailesine ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz.