• Son Güncelleme : 05.12.2022 12:42
  • Haber Giriş : 24.11.2022 21:37
  • Etkinlik : 04.12.2022

Rekabet Hukuku Meslek İçi Eğitim Semineri

Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi, Rekabet Hukuku Meslek İçi Eğitim Semineri 3-4 ARALIK 2022 (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde Online olarak yapılacaktır. Kontenjan sınırlıdır ve kayıt zorunluluğu bulunmaktadır. Ücretiz olarak organize edilen eğitime 2 gün katılım zorunludur. Baronette kayıtlı cep telefonunuzu güncellemeniz gerekmektedir. Eğitim Perculus üzerinden online yapılacak olup gerekli şifreler cep telefonunuza SMS olarak iletilecektir. Eğitim WhatsApp grubu oluşturularak takip edilecektir.

Kayıt yaptırıp seminere katılmayanlar önümüzdeki 3 seminere katılamayacaklardır. En az 2 GÜN öncesinden arayıp kayıtlarını iptal ettirmeleri gerekmektedir.

Katılım için kayıt zorunludur.

Kayıt için https://baronet.istanbulbarosu.org.tr adresinde bulunan komisyon-Merkez-Kurul menüsünden “Etkinlik Kayıt” seçeneğini kullanabilirsiniz. Tüm oturumlara katılım zorunludur. Katılan meslektaşlarımıza online (Baronet üzerinden indirilebilir) olarak katılım belgesi verilecektir.

Program için tıklayınız.