• Son Güncelleme : 22.11.2022 14:45
  • Haber Giriş : 15.11.2022 15:24
  • Etkinlik : 15.11.2022

İstanbul İcra Daireleri Başkanı Muharrem Terzi Başkanımız Av. Filiz Saraç’ı Ziyaret Etti

İstanbul İcra Daireleri Başkanı Muharrem Terzi ve Başkan Yardımcısı Faruk Aydın,  İstanbul Barosu Başkanı Av. Filiz Saraç’ı ziyaret ettiler.

Baro Başkan Yardımcısı Av. Ali Gürbüz ile İstanbul Barosu ‘İcra Daireleri Sorunları Çözüm Kurulu’ üyeleri  Av. Figen Erbek, Av. Celal Çelebi, Av. Ali Selman Altınbilek’in de  hazır bulunduğu ziyarette; İcra Dairelerindeki yaşanan sorunların çözümü için görüş alışverişinde bulunuldu.

İCRA DAİRELERİ BAŞKANLIKLARI  KURULDU

“İcra Daireleri Başkanlıklarının Kuruluş ve Görevleri ile Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” 8 Kasım 2022 tarihli 32007 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı. Bu yönetmelik gereğince de İstanbul İcra Daireleri Başkanlığı ve İstanbul Anadolu İcra Daireleri Başkanlığı kuruldu.

İCRA DAİRELERİ  SORUNLARI ÇÖZÜM KURULU

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu’nun 3 Kasım 2022 tarihindeki toplantısında ise İcra Dairelerinde yaşanan sorunlarla ilgili İstanbul, Anadolu , Bakırköy İcra Daireleri Sorunları Çözüm Kurulları Oluşturulmasına ve koordinatör olarak Yönetim Kurulu  Üyesi Av. Hüseyin Köprülü’nün görevlendirilmesine karar verildi.