• Son Güncelleme : 07.09.2022 13:42
  • Haber Giriş : 31.08.2022 10:47
  • Etkinlik : 30.08.2022

30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. Yıl dönümü nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi. Resmi törene İstanbul Barosu’nu temsilen Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu katıldı.

Törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,  İstanbul  1.Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende,  İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. Ardından da İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu, Baromuz çelenğini Cumhuriyet Anıtı’na bıraktı.  Resmi törenin sona ermesinin ardından siyasi parti ve sivil toplum örgütleri Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bıraktı.

İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ali Gürbüz, Av. Selahattin Meriç, Av. Sinan Naipoğlu, Baro Meclisi Divan Başkanı Av. Necmi Şimşek, İstanbul Barosu TBB Delegeleri Av. Filiz Saraç, Av. Dr. Haluk Burcuoğlu, Kadın Hakları Merkezi Başkan Yardımcısı Av. Birsen Baş Topaloğlu, Sağlık Hukuku Merkezi Başkanı Burcu Öztoprak Alsulu, Tahkim Hukuk Merkezi Başkanı Av. İsmail Altay’ın da  aralarında bulunduğu yaklaşık 100 meslektaşımız katıldı.