• Son Güncelleme : 12.08.2022 16:56
  • Etkinlik : 30.09.2022

Makale Çağrısı

Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Ord. Prof. Dr. Ernst E. Hirsch tarafından hazırlanan ve 1 Ocak 1952 tarihinde yürürlüğe giren 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, bu yıl yürürlüğünün 70. yılını tamamlamıştır. İstanbul Barosu Fikri ve Sınai Haklar Komisyonu tarafından, yürürlüğünün 70. yılı vesilesiyle, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na ilişkin görüş ve değerlendirmelerin derleneceği bir elektronik yayın hazırlanması kararı alınmıştır. Bu yayın içerisinde makale ve karar inceleme formatında yazılara yer verilecektir. Görüş ve değerlendirmeleri ile çalışmaya katkı sunmak isteyen meslektaşlarımızın, aşağıda belirtilen yayın ilkelerine uygun şekilde hazırlayacakları yazılarını 30 Eylül 2022 tarihine kadar ozanali@istanbulbarosu.org.tr adresine e-posta yolu ile iletmelerini beklemekteyiz.

İstanbul Barosu
Fikri ve Sınai Haklar Komisyonu Başkanı
Av. Dr. R. Tamer PEKDİNÇER

Yazım Kuralları ve Yayın İlkeleri için tıklayınız.