• Son Güncelleme : 22.06.2022 13:43
  • Haber Giriş : 24.06.2022 15:31
  • Etkinlik : 24.06.2022

Baromuz Herkes için Erişilebilir

İstanbul Barosu Engelli Hakları Merkezi olarak öncelikli çalışma hedeflerimizden olan ‘herkes için fiziksel ve dijital erişilebilirlik’ ile ilgili ilk çalışmayı Baromuzla başlattık ve başarılı bir şekilde sonuçlandırdık.

İstanbul Barosu merkez binasının ana giriş kapısı ve konferans salonunun fiziksel engelliler için erişilebilir olmaması üzerine Baro Yönetim Kuruluna yaptığımız başvuru ivedilikle değerlendirilmiş ve gereği başkanımızın talimatı, uzman ekiplerin çalışmalarıyla çok kısa bir süre içinde yerine getirilmiştir. Ana giriş kapısı ve konferans salonuna yapılan özel asansör sistemi ile artık fiziksel engelliler de rahatça erişim sağlayabiliyor.

Engelli Hakları Merkezine çalışmaları için fırsat veren, maddi manevi destekleri ile her koşulda yanımızda olup, ‘birlikten güç doğar’ ilkesi ile bizlerin daha emin adımlarla yol almamızı sağlayan başkanımız sayın Av. Mehmet DURAKOĞLU ve sayın Yönetim Kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.  İstanbul Barosu Engelli Hakları Merkezi Başkanı Av. Hüseyin VAROL, Başkan Yardımcısı Av. Mustafa KESKİN, Genel Sekreter Av. Zeynep ÇAKIR.