• Son Güncelleme : 27.06.2022 09:01
  • Haber Giriş : 16.06.2022 14:31
  • Etkinlik : 25.06.2022

HFSK Tiyatroda: Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit

İstanbul Barosu Hukuk Felsefesi ve Sosyoloji Komisyonu (HFSK), 25 Haziran Cumartesi günü  saat 20.30’da Şişli Tiyatrosu’nda sergilenen “Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit” adlı tek kişilik oyunu izlemeye gidiyor. Latife Tekin’in ‘’Sevgili Arsız Ölüm’’ adlı kitabından esinlenen ve ‘Tiyatro Hemhal’in kurucusu Hakan Emre Ünal-Nezaket Erden’in mükemmel işbirliği ile uyarlanan oyun, hikâye karakteri Dirmit’in gözünden Nezaket Erden’in her saniyesini yaşayarak anlatıldığı bir başyapıt. Türkiye’de yaşayan her kesimin hayatından kesitler sunan bu oyunda kendinizi izleyeceksiniz.

Seyir sonrası oyuncu Nezaket Erden ile İstanbul Barosu avukatlarına ve HFSK üyelerine özel bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe katılmak isteyenler için iletişim: Av. Merve TOPKAN - 90 537 517 82 52

Biletler bireysel olarak https://tiyatrolar.com.tr/tiyatro/sevgili-arsiz-olum-dirmit adresinden alınacaktır.

Hukuk, sanat, felsefe üzerine düşünen ve tiyatro oyununa ilgi duyan değerli meslektaşlarımızın katılımlarını bekleriz.