• Son Güncelleme : 14.06.2022 16:43
  • Haber Giriş : 15.06.2022 12:00
  • Etkinlik : 12.06.2022

Rekabet Hukuku Meslek İçi Eğitim Semineri

İstanbul Barosu Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi’nin düzenlediği “Rekabet Hukuku Meslek İçi Eğitim Semineri” 12 Haziran 2022 Pazar günü saat 09.00-18.00’de İstanbul Barosu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim semineri, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinan NAİPOĞLU ile Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi Genel Sekreteri Av. Dr. Cihan DOĞAN’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Birinci oturumda Av. Sinan NAİPOĞLU “Rekabet Hukuku ve Serbest Piyasa Ekonomisi”, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep AYATA “Rekabet Hukukunda Temel Kavramlar”, Rekabet Hukuku Uzmanı Neyzar ÜNÜBOL “Rekabet Hukukundan Yatay Anlaşmalar”; ikinci oturumda, Doç. Dr. Kerem Cem SANLI “Rekabet Hukukunda Dikey Anlaşmalar ile Muafiyet Rejimi”, “Rekabet Hukukunda Hakim Durumun Kötüye Kullanılması”; Doç. Dr. Kadir BAŞ “Rekabet Hukukunda Yoğunlaşmanın Denetimi” konulu sunumlarını yaptı.

Son oturumda ise baromuz Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi Genel Sekreteri Av. Dr. Cihan DOĞAN, “Dijital Ekonomide Rekabet Hukuku Uygulamaları”, Av. Orhan ÜNAL “Rekabet Kurulu Kararlarının Yargısal Denetimi”, Arş. Gör. Buğra KESİCİ “Rekabet Hukuku İhlalinin Özel Hukuk Sonuçları: Geçersizlik ve Tazminat” konulu sunum yaptı.

Etkinliğe katılan meslektaşlarımız  katılım belgelerini, Baronet üzerinden indirebilecek.