• Son Güncelleme : 02.06.2022 18:05
  • Haber Giriş : 06.06.2022 14:30
  • Etkinlik : 04.06.2022

Bilişim Hukuku Atölyesi

İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi (SEM) ile Bilişim Hukuku Komisyonu işbirliğiyle stajyer avukatlara yönelik düzenlenen, ‘Bilişim Hukuku Atölyesi’ 4 Haziran 2022 Cumartesi günü 09.30-15.30’da Baromuz Merkez Bina Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Bilişim Hukuku Atölyesi açılış konuşmasını yapan Staj Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Başkanı Av. Dr. Ahmet AYAR, eğitim çalışmalarına dair bilgi verdi.

Bilişim Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Fehmi Ünsal ÖZMESTİK, “Metaverse ve Hukuk” konulu sunum yaptı.

Öğleden sonraki bölümde ise Bilişim Hukuku Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Oğuz AKSOY “Yapay Zekalı Otonom Araçların Hukuki ve Cezai Sorumluluğu”; Bilişim Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Selin ÇETİN “Yapay Zeka ve Hukuk” konulu sunum yaptı.

Stajyer avukatlar için ücretsiz olarak düzenlenen ve 200 kişi ile sınırlı tutulan Bilişim Hukuku Atölyesi katılımcılarına Katılım Belgesi verildi.