• Son Güncelleme : 21.05.2022 04:11
  • Haber Giriş : 20.05.2022 15:46
  • Etkinlik : 19.05.2022

Gençlik, Spor ve Hukuk Etkinliği

İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi(SEM)’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği “Gençlik, Spor ve Hukuk” konulu Kahvaltı & Söyleşi etkinliği Kanlıca Baro Bahçe’de gerçekleştirildi. Etkinliğe 200 stajyer avukat katıldı.

19 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 10.00-14.00 saatleri arasında düzenlenen Baro Bahçe’deki kahvaltılı söyleşi etkinliğine İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yasemin BABAYİĞİT, Disiplin Kurulu Üyesi Av. Didem PEHLİVAN, Staj Eğitim Merkezi(SEM) Başkanı Av. Dr. Ahmet AYAR, SEM Yürütme Kurulu Üyeleri, Av. Gülseren Sıdıka AYTAŞ, Av. Gülderen Z. KAVAK YILDIRIM, Av. Volkan BAHADIR, Av. Zafer İŞERİ, Staj. Av. Gamze Nur ŞAN, Av. Hesnanur KARA katıldı.

Söyleyişi etkinliğinin sunumunu SEM Yürütüme Kurulu Üyesi Stj. Av. Hesnanur KARA, açılış konuşmasını Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Dr. Ahmet AYAR yaptı. SEM Yürütme Kurulu Üyeleri Av. Gülseren Sıdıka AYTAŞ, Av. Gülderen Z. KAVAK YILDIRIM, Av. Volkan BAHADIR, Av. Zafer İŞERİ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na ilişkin düşüncelerine paylaştı; stajyer avukatlara hitap etti.