• Son Güncelleme : 16.05.2022 17:34
  • Haber Giriş : 20.05.2022 12:44
  • Etkinlik : 14.05.2022

Avukatlar, İstanbul Barosu Anadolu Adliyesi Bölge Temsilcilerinin Düzenlediği Kahvaltıda Buluştu

İstanbul Barosu Anadolu Adliyesi Bölge Temsilcilerinin  Av. Özlem AKSUNGAR, Av. Gönül KAPAĞAN KOCABEY , Av.Mehmet Ufuk YILMAZ, Av. Gülsüm  TEMELLİ ÖZEL, Av. Gülçin ARU CANTÜRK, Av.İbrahim Burak ESKİCİ, Av.Kamil Kıvanç Özdemir, Av.Özgür Deniz AKKOÇ, Av. Aykut DEMİRDÖĞEN, Av.Zeynep Gülden TURAN, Av.Alpaslan TURAN, Av.Özge ONARAN , Av. Mehmet Ümit ERDEM‘in  düzenlediği  kahvaltı 200 ‘ü  aşkın avukat ve stajyer avukatın  katılımı ile   14 Mayıs 2022 cumartesi  günü  Fenerbahçe Kalkedon’da  gerçekleşti.

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ali  GÜRBÜZ, Av. Lütfi TOPRAÇ , Av. Selahattin MERİÇ  , Disiplin Kurulu Üyeleri Av. Rıza Pehlevi ŞAT, Av. Nahide TARHAN, Denetleme Kurulu Üyeleri Av. Osman Nuri YOLAL, Av. Levent SEVİNDİ , Baromuzun Meclis Başkanı  Av. Necmi  ŞİMŞEK  ve Divan üyeleri , Merkez ve Komisyon Başkanları ve üyeleri , Barolar Birliği  önceki dönem ve şimdiki dönem delegeleri, Çağlayan,  Bakırköy ve Gaziosmanpaşa  Bölge Temsilcileri, stajyer avukatların katıldığı, bununla birlikte   kahvaltıya  Önce İlke Yürütme Kurulu   Başkanı   Av. Halil İbrahim GÖKTÜRK  ve kurul üyeleri, Önce İlke  Çağdaş Avukatlar Grubu Başkan Adayı Av. Filiz SARAÇ  ve grup üyeleri, Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu  Yükseliş  Hareketinden Av.Hasan KILIÇ  ve grup üyeleri, İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu  Av. Kaptan YILMAZ ve grup üyeleri  de   katıldı .