• Son Güncelleme : 14.05.2022 11:57
  • Haber Giriş : 18.05.2022 16:26
  • Etkinlik : 02.05.2022

İstanbul Kültür Üniversitesi İle Spor Hukuku İşbirliği Protokolü İmzalandı

Spor ve Spor Hukuku Komisyonumuzun yürüttüğü görüşmeler neticesinde, İstanbul Kültür Üniversitesi ile Baromuz arasında spor hukuku alanında işbirliği protokolü imzalandı.

İmza törenine İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Av. Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal, İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu, İstanbul Barosu Genel Sekreteri Av. Cengiz Yaka, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Gürbüz, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Tutku Dinçer ve İstanbul Kültür Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Pınar Çağla Kandıralıoğlu Cuylan katıldı.

Protokol kapsamında İstanbul Barosu avukatları ve stajyer avukatları, İKÜSEM eğitimlerinden, sertifika programlarından, Lisansüstü Eğitim Programlarında yer alan Spor Hukuku Tezsiz Yüksek Lisansı da dahil olmak üzere Tezli/Tezsiz Yükseklisans ile Doktora Programlarından 3 yıllık süre boyunca %25 indirimli yararlanacak. Protokol aynı zamanda, spor hukukuna ilişkin panel, seminer, konferans, çalıştay ve benzeri etkinliklerde işbirliği yapılmasını, İKÜ Hukuk Fakültesinde verilen spor hukuku dersine İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu tarafından destek verilmesi hususlarını da kapsamaktadır.