• Son Güncelleme : 14.05.2022 12:50
  • Etkinlik : 14.05.2022

Tüketici Hakem Heyeti Baro Temsilcileri Buluşması

Tüketici Hakem Heyeti Baro Temsilcileri Kahvaltıda Buluştu

Tüketici Hakem Heyeti Baro temsilcileri, 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü Kanlıca Baro Bahçe’de çalışma kahvaltısında buluştu.  Tüketici Hukuku’nda son dönemde meydana gelen değişiklikler ve Hakem Heyetlerinin işleyişi hakkında değerlendirmeler yapıldı.  Tüketici Hakem Heyeti Baro temsilcilerinin ihtiyaç ve önerilerine yönelik olarak yapılabilecek faaliyetler ele alındı.

Çalışma kahvaltısına, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi, Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi Koordinatörü  Av. Sinan NAİPOĞLU, Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku  Merkezi (THRKM) Başkanı  Av. Şevda ŞENSOY ve Başkan Yardımcısı Av. Esin ÜNAL, THRHM Çalışma Gruplarında görev alan üyeler katıldı. Kahvaltı buluşmasında, Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi’nin yeni çalışma ve planlaması değerlendirildi.