• Son Güncelleme : 29.04.2022 15:54
  • Haber Giriş : 11.05.2022 14:41
  • Etkinlik : 08.05.2022

Oyun Nasıl Oynanmalı

İstanbul Barosu Tiyatrosu Eğitmenleri Av. Mehmet Şah ÇELİK ve Av. Onur KASIRGA’nın 3 aylık ‘’temel oyunculuk eğitimi’’ verdiği İstanbul Üniversite Hukuk Fakültesi Öğrencileri, Vasıf ÖNGEREN’in “Oyun Nasıl Oynanmalı” tiyatro oyunu; 2 aylık bir oyun çalışmasıyla, 7-8 Mayıs tarihlerinde İstanbul Barosu Konferans Salonunda seyircisi ile buluştu.

Seyircinin büyük ilgi gösterdiği oyunun yönetmenliğini Av. Mehmet Şah ÇELİK ve Av. Onur KASIRGA;, Reji Asistanlığını ise Eylem Başar üstlendi.

Tüm oyuncuların ilk sahne deneyimi olmasına rağmen son derece başarılı bir performans sergiledikleri oyun, 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 18.00’de İstanbul Üniversitesinde Hukuk Fakültesi Cemil Birsel Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

Oyuncular:

Ahmet KUNAK