• Son Güncelleme : 28.04.2022 18:19
  • Haber Giriş : 28.04.2022 17:18
  • Etkinlik : 28.04.2022

İstanbul Adalet Sarayı Bölge Temsilcileri Başsavcı ve Adalet Komisyonu ziyareti

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Lütfi TOPRAÇ, Av. Sinan NAİPOĞLU ile İstanbul Adalet Sarayı (Çağlayan) Bölge Temsilcileri Av. Handan ERSOY, Av. Alev Seher TUNA, Av. Berna ÖZER, Av. Ali Selman ALTINBİLEK, Av. Mehmet Fırat Can HARAÇ, Av. Tayfur TANRIVERDİ, Av. Emin Göktuğ ALİYAZIOĞLU, 12 Nisan 2022 Salı günü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban YILMAZ ve İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Okan ALBAYRAK’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, meslektaşlarımızın adliyede karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları ; İcra Daireleri ve İcra Mahkemelerinin taşınma işlemleri devam eden  Ek Hizmet Binasına servis ulaşımı,  stajyer avukatların karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Ziyaretin anısına, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Lütfi TOPRAÇ ve Av. Sinan NAİPOĞLU tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban YILMAZ ve Adalet Komisyonu Başkanı Okan ALBAYRAK’a birer plaket takdim edildi.