• Son Güncelleme : 28.04.2022 18:17
  • Haber Giriş : 27.04.2022 16:44
  • Etkinlik : 26.04.2022

Baro Meclisi Başkanlık Divanı 3. Eşgüdüm Toplantısı

İstanbul Barosu Baro Meclisi Başkanlık Divanı Eşgüdüm Toplantısının üçüncüsü,   ‘Baro Meclisi’nin kurulduğu 2003 yılından bugüne kadar Baro Meclisi Divan Başkanlığı ve Divan Üyeliği yapan meslektaşlarımızla yapıldı.

Baro Meclisi Başkanlık Divanı’nın çağrısı üzerine  önceki Baro Meclisi Başkanı ve Divan Üyeleriyle Baromuz merkez binasında, 26 Nisan 2022 Salı günü saat 16.30’da bir toplantı gerçekleştirildi.

İstanbul Barosu Baro Meclisi Divan Başkanı Av. Necmi Şimşek başkanlığında yapılan 3. Eşgüdüm toplantısında, önceki Baro Meclisi Başkanı ve Divan Üyeleriyle, eksiklikler, çözüm önerilerine ilişkin öneriler tartışıldı. İstanbul Barosu son Genel Kuruluna katılan gruplarla yapılan toplantıda,  Baro Meclisi Yönergesi değişikliğine ilişkin yapılan öneriler değerlendirildi.

Eşgüdüm toplantısına, İstanbul Barosu Baro Meclisi Divan Başkanı Av. Necmi Şimşek, Başkan Vekili Av. Hüseyin Karataş, Başkan Vekili  Av. Bahar Ünlüer Öztürk, Divan Kurulu Üyesi Av. Nihan Özhan Akdurucak katıldı.

Toplantıya, önceki dönemlerde Baro Meclisi Divan Başkanlığı yapan  Av. Zekir Diren, Av. Füsun Dikmenli, Av. İrfan Akyürek; önceki Divan Başkanı Vekili Av. Onur İste, önceki Divan Üyesi Av. Mehmet Ufuk Yılmaz hazır bulundu.

İstanbul Barosu Baro Meclisi Başkanlık Divanı’nın ilk Eşgüdüm Toplantısı, İstanbul Barosu çatısı altında faaliyet yürüten 7  Kurul, 17 Merkez ve 18 Komisyon Başkanı ile Baromuz merkez binasında 14 Nisan 2022 Perşembe günü yapılmıştı.

İstanbul Barosu Baro Meclisi Başkanlık Divanı 2. EşgüdümToplantısı, İstanbul Barosu son genel kuruluna katılan grupların temsilcileriyle 19 Nisan 2022 tarihinde yapılmıştı.