• Son Güncelleme : 23.04.2022 00:48

İstanbul Barosu Mentorluk Projesi

55 AVUKAT MENTOR EĞİTİMİ ALDI

139 AVUKAT TANITIM PROGRAMINA KATILDI

İstanbul Barosu Kalite Koordinasyon Kurulu’nun yürüttüğü “Mentor (Yönder) Avukat Projesi” kapsamında mentorluk sürecine ilişkin tanıtım programları başarılı şekilde devam ediyor.

Kalite Koordinasyon Kurulumuz, hali hazırda mentor eğitimi alan 55 meslektaşımız ve yanı sıra mentorluk tanıtım programına katılmış olan 139 meslektaşımız ile projedeki hedeflerine uygun olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

29 MESLEKTAŞIMIZ MENTOR EĞİTİMİ KATILIM BELGESİNİ ALDI

Mentor (Yonder) Avukat Projesi”nin 5-6 Mart 2022 tarihinde ilk mentor eğitimine katılan 29 meslektaşlarımıza 15 Mart tarihinde törenle katılım belgeleri verildi.

Mentor ve menti sayımız her geçen gün artıyor. Hem sayıca daha fazla meslektaşımız arasında bir iletişim köprüsü olma ve hem de meslektaş dayanışmasını güçlendirme amaçlı bu çalışma, hedeflere uygun olarak devam ediyor.

Hedefimiz, meslektaşlar arasındaki iletişim ve dayanışmanın nitelikli şekilde yürümesine olanak sağlayan Baromuzun mentorluk web sisteminde yer alan meslektaşlarımızın sayısının artması. Her bir eğitim ve tanıtım programı ile bu sayı biraz daha artıyor.

“Mentor (Yönder) Avukat Projesi” kapsamında, 12 Nisan 2022’de 17.00 -19.00 saatlerinde 16 katılımcı ile gerçekleştirilen 3. mentorluk tanıtım programının sunumu İstanbul Barosu Kalite Koordinasyon Kurulumuzun Başkan Yardımcısı Av. Levent YARALI tarafından yapıldı.

15 Nisan 2022’de 17.00 -19.00 saatlerinde 11 katılımcı ile gerçekleştirilen 4. mentorluk tanıtım programının sunumu Kalite Koordinasyon Kurulumuzdan Av. Özlem Akyüz ATAMER tarafından yapıldı.

20 Nisan 2022’de 17.00 -19.00 saatlerinde 24 katılımcı ile gerçekleştirilen 5. mentorluk tanıtım programının sunumu Kalite Koordinasyon Kurulumuzun Başkanı Av. Humral TAN tarafından yapıldı.

24 katılımcıya yönelik gerçekleştirilen 5. mentorluk tanıtım programının hemen akabinde -talep yoğunluğu sebebiyle- aynı gün 19.00 -21.00 saatlerinde 17 katılımcı ile tekrar edilen 6. tanıtım programının sunumu Kurulumuzun Başkan Yardımcısı Av. Levent YARALI tarafından yapıldı. Böylece aynı gün içinde iki ayrı programda 41 yeni meslektaşımız daha menti grubuna katılmış oldu.

Kalite Koordinasyon Kurulu, hali hazırda mentor eğitimi alan 55 meslektaşımız ve yanı sıra mentorluk tanıtım programına katılmış olan 139 meslektaşımız ile projedeki hedeflerine uygun olarak faaliyetlerini sürdürüyor.