• Son Güncelleme : 10.01.2022 16:29
  • Haber Giriş : 10.01.2022 12:12
  • Etkinlik : 09.01.2022

Adana ve Mersin Barosu Turnuvalarından İstanbul Barosu Takımları 5 Kupa İle Döndü

İstanbul Barosu takımları, 5-9 Ocak 2022 tarihleri arasında Adana Barosu tarafından düzenlenen 5 Ocak Kurtuluş Kupası’na ve 6-9 Ocak 2022 tarihlerinde Mersin Barosu tarafından düzenlenen Limon Çiçeği Turnuvası’na katıldılar. İstanbul Barosu’na toplamda 5 kupa kazandıran takımlarımızın elde ettiği sonuçları gururla paylaşıyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kadın Voleybol

Adana Barosu 5 Ocak Kurtuluş Kupası’nda İstanbul Barosu Kadın Voleybol Takımımız turnuvayı şampiyon tamamladı.

Kadın Voleybol Takımımızda Senem Işıkel En Değerli Oyuncu ödülünü kazandı.

Erkek Voleybol

Adana Barosu 5 Ocak Kurtuluş Kupası’nda İstanbul Barosu Erkek Voleybol Takımımız turnuvayı şampiyon tamamladı.

Erkek Voleybol Takımımızda Av. Burak Çayır En Değerli Oyuncu ödülünü kazanırken, Av. Gökberk Görücü En İyi Libero, Av. Emirhan Özdinçer En İyi Orta Oyuncu, Av. Tolga İlkay Ay En İyi Pasör ve Muhammet Aydın En İyi Smaçör seçildi.

Futbol

Adana Barosu 5 Ocak Kurtuluş Kupası’nda İstanbul United Futbol Takımımız 2.lik kupasını kazanırken, Marmara Futbol Kulübü takımımız 3. sırada tamamladı.

Basketbol

İstanbul Barosu Erkek Basketbol Takımımız Mersin Barosu Limon Çiçeği Turnuvasını 3. sırada tamamladı.

Erkek Basketbol Takımımızda Av. Doğan Eymirlioğlu turnuvanın en iyi beşine seçildi.