• Son Güncelleme : 05.11.2021 10:29
  • Haber Giriş : 10.11.2021 17:24
  • Etkinlik : 29.09.2021

İstanbul Barosu ISO 9001- 2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifika 2021 Ara Tetkiki

YBM ( Yönetim Belgelendirme Merkezi) firması tarafından ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belge yenileme tetkiki 29.09.2021 tarihinde yapıldı.

Denetlemede YBM ( Yönetim Belgelendirme Merkezi) firmasından gelen denetçi Zühtü ÖZDEMİR, İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı ve Kalite Koordinasyon Kurulu Koordinatörü Av. Nazan MOROĞLU, İstanbul Barosu Kalite Danışmanı Mine Nazife MEMİŞLER, Kalite Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcısı Av. İbrahim ÖZTÜRK ile Kalite Koordinasyon Kurulu Üyeleri Av. Melek AYDEMİR YALÇIN ve Av. Ece BALİ, İstanbul Barosu İdari İşler Servisinden Tuğba KÖKSAL hazır bulunmuşlardır.

Yapılan dış denetlemede; İstanbul Barosu Yönetim Kurulu, Kalite Koordinasyon Kurulu, Adli Yardım,  CMK Servisi, Bilgi İşlem, İdari İşler ve Satın Alma Birimleri denetlenerek, Kurumun Bağlamı Prosedürü incelenerek Baronun işleyişi hakkında bilgi alınıp, Baronun süreçleri, Risk değerlendirmesi, Hedefleri, Üye Memnuniyet Anketi ve Analizleri, Baro Personel Anketi ve Analizleri, Covid 19 için alınan önlemler ve birim riskleri ile yapılan işlemler, Kalite Yönetim Sisteminin prosedürlere uygunluğunun denetlemesi yapıldı.

Denetleme sonucunda İstanbul Barosu Kalite Yönetim Sisteminin belirtilen standardın şartlarına uygun olduğu kanıtlanarak “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” sertifikası bir yıl daha uzatıldı.