• Son Güncelleme : 12.11.2021 20:05
  • Haber Giriş : 05.11.2021 16:48
  • Etkinlik : 05.11.2021

Meslektaşlarımıza Shell İstasyonlarında %4 İndirim

İstanbul Barosu tarafından yapılan anlaşma gereğince Shell istasyonlarında %4 indirim sağlanacaktır.

• Shell istasyonlarında geçerli olmak üzere indirim sağlayacak olan Shell ClubSmart Extra Card'ın İSTANBUL BAROSU üyelerine güncel pompa fiyatı üzerinden %4 indirim sağlayacaktır.
• İndirimden İstanbul Barosuna kayıtlı Avukatlar / Stajyer Avukatlar ve baro personeli yararlanabilecektir.
• Tüm Türkiye de yer alan 1100 civari istasyonun 950 istasyonunda Shell Club Smart Extra Card bulunan üyeler yakıt alımı öncesi istasyon görevlisi arkadaşlara kartı verip okutmaları yeterli olacaktır.
• Kartlar tamamen ücretsiz olup , ücretsiz olarak kargo ile gönderimi sağlanacaktır.
• Alınan yakıt sonrası bilgilendirme fişinde avantaj ve kazançlar yer alacaktır.
• indirim Dizei,Benzin,LPG olmak üzere tüm ürünlerde geçerlidir.
• Birden fazla araca sahip olan üyeler araç sayısı kadar kart talep etmelidirler. Her kart bir araç için kullanılacaktır.
• Kartın kaybedilmesi, plaka değişikliği ve hatalı kartlar da üyelerin tarafımıza bilgi vermesi dahilinde adreslerine ücretsiz olarak yeni kartlar kargo yolu ile iletilecektir.
istanbul Barosu üyelerinin yararlanabilmesi için gerekli evraklar: Avukat kimlik kartı, araç ruhsat resmi ve kargo adresi tarafımıza iletilmesi yeterli olup başvurular aşağıdaki mail adresi veya whatsapp numaralarından yapılabilmektedir.

iletişim Bilgileri ;

Mail                   : info@atlasfilo.com.tr

Whatsaap 1    : 0549 504 14 13
Whatsaap 2    : 0549 504 14 15
Whatsaap 3    : 0549 699 95 03

İşbirliği protokolü için tıklayınız.