• Son Güncelleme : 09.11.2021 12:16
  • Haber Giriş : 05.11.2021 11:27
  • Etkinlik : 20.11.2021

Tüketici Hukuku Temel Eğitimi

Tüketici Hukuku Temel Eğitim Programını 20-21 KASIM 2021 (Cumartesi-Pazar )  tarihlerinde Online  yapılacaktır. Kontenjan sınırlıdır. Kayıt yaptırılması gerekmektedir. 2 gün katılım zorunludur. KATILIM ÜCRETSİZDİR. Baronetten cep telefonunuzu güncellemeniz gerekmektedir. Perculus üzerinden online yapılacak, şifreler cep telefonunuza sms olarak gelecek. Eğitim WhatsApp grubu oluşturularak takip edilecektir. Katılım Belgesi alabilmek için, eğitimi canlı takip etmek gerekir.

Kayıt yaptırıp seminere katılmayanlar önümüzdeki 3 seminere katılamayacaklardır. En az 2 GÜN  öncesinden arayıp kayıtlarını iptal ettirmeleri gerekmektedir.

Katılım için kayıt zorunludur.

Kayıt için https://baronet.istanbulbarosu.org.tr adresinde bulunan komisyon-Merkez-Kurul menüsünden “Etkinlik Kayıt” seçeneğini kullanabilirsiniz. Tüm oturumlara katılım zorunludur. Katılan meslektaşlarımıza online (Baronetten indirebileceksiniz) olarak katılım belgesi verilecektir.

Program için tıklayınız.