• Son Güncelleme : 01.11.2021 17:35
  • Haber Giriş : 01.11.2021 11:18
  • Etkinlik : 29.10.2021

İstanbul Barosu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası

İstanbul Barosu Satranç Grubu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası düzenlendi.

Turnuva, İstanbul Barosu’nun yanı sıra Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Kayseri, Trabzon, Van ve Yozgat, olmak üzere 10 ilden Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Hukuk Fakültesi akademisyen, mezunu ve öğrencilerinin katılımıyla 3’+2” zaman temposunda 7 tur İsviçre Sistemi olarak oynandı. Turnuvada ilk 10 sıra şu şekilde oluştu:

1- Av. Ahmet Öztekin (Batman Barosu)
2- Av. Bora Şahin (İstanbul Barosu)
3- Av. Deniz Oktuna (İstanbul Barosu)
4- Av. Ferzan Azizoğlu (İstanbul Barosu)
5- Baransel Emeç (İstanbul Kültür Üniversitesi)
6- Av. Ferit Öztekin (Diyarbakır Barosu)
7- Av. Özgür Başyiğit (İstanbul Barosu)
8- Emre Aydın (Yozgat)
9- Av. Adem Dadaş (İstanbul Barosu)
10- Av. Muzaffer Çilingiroğlu (Balıkesir Barosu)

Ayrıca En İyi Kadın Avukat ödülünü Av. Balca Erdoğan (İstanbul Barosu), En İyi Emektar Avukat ödülünü Av. İbrahim Gül (Ankara Barosu) ve En İyi Stajyer Avukat ödülünü Stj. Av. Fırat Demirci (İstanbul Barosu) kazandı.

Önümüzdeki aylarda devam etmesi planlanan internet turnuvalarından haberdar olmak ve katılmak isteyen Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Savcı, Noter, Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer'e 0533 735 56 07 numaralı telefondan ulaşabilirler.