• Son Güncelleme : 23.09.2021 14:08
  • Haber Giriş : 16.09.2021 17:57
  • Etkinlik : 25.09.2021

Rekabet Hukuku Meslek İçi Eğitim Semineri

Rekabet Hukuku Meslek İçi Eğitim Semineri 25-26 Eylül 2021 (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde Online olarak yapılacaktır. Kontenjan sınırlıdır ve kayıt zorunluluğu bulunmaktadır. Ücretiz olarak organize edilen eğitime 2 gün katılım zorunludur. Baronette kayıtlı cep telefonunuzu güncellemeniz gerekmektedir. Eğitim Perculus üzerinden online yapılacak olup gerekli şifreler cep telefonunuza SMS olarak iletilecektir. Eğitim WhatsApp grubu oluşturularak takip edilecektir.

Kayıt yaptırıp seminere katılmayanlar önümüzdeki 3 seminere katılamayacaklardır. En az 2 GÜN öncesinden arayıp kayıtlarını iptal ettirmeleri gerekmektedir.

Katılım için kayıt zorunludur.

Kayıt için https://baronet.istanbulbarosu.org.tr adresinde bulunan komisyon-Merkez-Kurul menüsünden “Etkinlik Kayıt” seçeneğini kullanabilirsiniz. Tüm oturumlara katılım zorunludur. Katılan meslektaşlarımıza online (Baronet üzerinden indirilebilir) olarak katılım belgesi verilecektir.

Program için tıklayınız.