• Son Güncelleme : 24.08.2021 10:54
  • Haber Giriş : 01.09.2021 13:58
  • Etkinlik : 30.08.2021

İstanbul Barosu Satranç Grubu 30 Ağustos Zafer Bayramı Online Satranç Turnuvası

İstanbul Barosu Satranç Grubu tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı online satranç turnuvası düzenlendi.

Turnuva, İstanbul Barosu’nun yanı sıra Ankara, Antalya, Batman, Bitlis, Kayseri, Mersin, Yozgat ve Van olmak üzere 9 ilden Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Hukuk Fakültesi akademisyen, mezunu ve öğrencilerinin katılımıyla 3’+2” zaman temposunda 7 tur İsviçre Sistemi olarak oynandı. Turnuvada ilk 10 sıra şu şekilde oluştu:

1- Av. Ahmet Öztekin (Batman Barosu)
2- Av. İbrahim Gül (Ankara Barosu)
3- Av. Bora Şahin (İstanbul Barosu)
4- Emre Aydın (Yozgat)
5- Av. Rıdvan Yapıcıoğlu (Batman Barosu)
6- Av. Melikşah Demirel (İstanbul Barosu)
7- Av. Serkan Sahil (Mersin Barosu)
8- Av. Murat Mevlevioğlu (Kayseri Barosu)
9- Av. Yasin Havuz (İstanbul Barosu
10- Av. Latif Kutlu (Batman Barosu)

Önümüzdeki aylarda devam etmesi planlanan internet turnuvalarından haberdar olmak ve katılmak isteyen Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Savcı, Noter, Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer'e 0533 735 56 07 numaralı telefondan ulaşabilirler.