• Son Güncelleme : 26.08.2021 19:21
  • Haber Giriş : 01.09.2021 12:37
  • Etkinlik : 01.09.2021

Avukat Müşir Deliduman'ı Kaybettik

Baromuzun 38890 sicil sayısında kayıtlı AHM Danışma Kurulu üyesi meslektaşımız Av.Müşir Deliduman’ı kaybettik. Deliduman bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Müşir Deliduman için 01 Eylül Çarşamba günü saat 11.00’de Baromuzun önünde bir tören düzenlendi.

Törende konuşan İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, Deliduman’ı en verimli çağında ve ona en çok ihtiyaç duyulan bir zamanda kaybettiklerini söyledi. Müşir Deliduman’ın Avukat Hakları Merkezi Danışma Kurulu Üyesi olarak değerli katkılarda bulunduğunu, avukatlık anlayışının ise çok farklı ve itirazcı olduğunu vurguladı.

Yakın dostu Av. Ömer Kavili de, Müşir Deliduman’ın avukatlık anlayışı ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yapılan konuşmalardan sonra Müşir Deliduman’ın cenazesi Çekmeköy Yusuf Cebir Merkez Camii'ne götürüldü. Deliduman, burada kılınan cenaze namazının ardından Valide Sultan Mezarlığına toprağa verildi.

Deliduman’ın cenaze törenlerine, ailesi, yakınları, meslektaşları ve dostları katıldı