• Son Güncelleme : 04.08.2021 10:16
  • Haber Giriş : 27.07.2021 13:30
  • Etkinlik : 20.07.2021

İstanbul Barosu Satranç Grubu 20 Temmuz Dünya Satranç Günü Online Satranç Turnuvası

İstanbul Barosu Satranç Grubu tarafından, 20 Temmuz Dünya Satranç Günü online satranç turnuvası düzenlendi.

Turnuva, İstanbul Barosu’nun yanı sıra Ankara, Antalya, Batman, Bitlis, Kayseri ve Mersin olmak üzere 7 ilden Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Hukuk Fakültesi akademisyen, mezunu ve öğrencilerinin katılımıyla 3’+2” zaman temposunda 7 tur İsviçre Sistemi olarak oynandı. Turnuvada ilk 10 sıra şu şekilde oluştu:

1- Av. Ahmet Öztekin (Batman Barosu)
2- Av. İbrahim Gül (Ankara Barosu)
3- Av. Serkan Taşçı (İstanbul Barosu)
4- Av. Deniz Oktuna (İstanbul Barosu)
5- Stj. Av. Rıdvan Özekinci (İstanbul Barosu)
6- Baransel Emeç (İstanbul)
7- Av. Murat Mevlevioğlu (Kayseri)
8- Av. İdris Yapıcıoğlu (Batman Barosu)
9- Stj. Av. Mehmet Müslüm Binici (Van Barosu)
10- Av. Yusuf Topaloğlu (İstanbul Barosu)

Önümüzdeki aylarda devam etmesi planlanan internet turnuvalarından haberdar olmak ve katılmak isteyen Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Savcı, Noter, Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer'e 0533 735 56 07 numaralı telefondan ulaşabilirler.