• Son Güncelleme : 10.04.2021 10:45
  • Haber Giriş : 08.04.2021 09:45
  • Etkinlik : 05.04.2021

5 Nisan Ziyaretleri

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle; İstanbul C.Başsavcısı, İstanbul Adalet Komisyonu Başkanı, çeşitli siyasi parti temsilcileri ve Belediye Başkanları Baromuzu ziyaret ederek meslektaşlarımızın avukatlar gününü kutladılar.

Bu bağlamda ilk ziyaret CHP İstanbul İl Başkanı Sn. Canan Kaftancıoğlu başkanlığındaki heyet tarafından yapıldı. Ziyarete CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Şahin Dil de hazır bulundu.

İkinci ziyaret ise İyi Parti Genel Başkan Yardımcıları Sn.Av. Bahadır Erdem ve Sn. Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu tarafından gerçekleştirildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Sn.Av. Haydar Ali Yıldız da Baromuzu ziyaret ederek avukatlar günümüzü kutladı.

İstanbul C.Başsavcısı Sn. Şaban Yılmaz ile Adalet Komisyonu Başkanı Sn. Okan Albayrak Başkanlığındaki heyette C.Başsavcı Vekili Sn. Zafer Koç ve Adalet Komisyonu Üyesi Ahmet Kocademir de hazır bulundular.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman, Belediye Meclis Üyesi Av. Turgay Keskin