• Son Güncelleme : 12.02.2021 15:26
  • Haber Giriş : 08.02.2021 15:00
  • Etkinlik : 08.02.2021

Avukat ve Stajyer Avukatlar için Ücretsiz Tazminat.com Üyeliği

Baromuz ile işçilik alacakları, trafik ve iş kazalarından kaynaklı tazminat hesaplamaları yapan Tazminat.com arasında yapılan anlaşma kapsamında, Avukat ve Stajyer Avukatlarımız 28/02/2022 tarihine kadar sınırsız üyelikten ücretsiz yararlanabilecektir.

Tazminat.com kayıt için tıklayınız.

1- Tazminat.com sitesine girip "KAYDOL" tuşuna basarak kayıt yaptırmalısınız.
2- Kaydolma sayfasında, şifre kısmını kendiniz belirleyebilirsiniz. Kod, Ödeme Sayfasında kullanılacaktır
3- Kayıt esnasında belirtmiş olduğunuz e-postanıza bir aktivasyon maili gönderilecektir.
4- Aktivasyon işlemi tamamlandıktan sonra Tazminat.com sitesi üzerinden "Portala Giriş" butonuna tıklanması gerekmektedir.
5- Portala kendi kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapıldıktan sonra "Ödeme" sayfasına tıklanmalı ve fatura bilgileri güncellenmelidir.
6- Fatura bilgileri olarak sadece il ve ilçe seçildikten sonra sayfada açılacak ödeme ekranında yer alan "Sınırsız Kullanım" Paketi seçilmeli, ödeme tipi olarak “Kredi Kart” seçilmelidir. Kredi kartı bilgilerinin girilmesine gerek yoktur.
7- Son olarak, size özel gönderilen kodu, kampanya kodu sekmesinde girip “Kampanya Kodunu Uygula” butonuna basmanız gerekmektedir.

İstanbul Barosu

Not: (Kampanya kodunuzu baronet portalına eklenen Kampanya Kodları menüsünden de ulaşabilirsiniz)