• Son Güncelleme : 13.08.2020 19:15
  • Haber Giriş : 26.08.2020 09:17
  • Etkinlik : 25.08.2020

İstanbul Barosu Satranç Grubu 16. İnternet Satranç Turnuvası Düzenlendi

İstanbul Barosu Satranç Grubu tarafından 16. İnternet Satranç Turnuvası düzenlendi. Yeni adli yıl öncesindeki son turnuvaya İstanbul Barosu’nun yanı sıra, Ankara Barosu, Antalya Barosu, ve Kayseri Barosu’na kayıtlı avukatlar ve hukukçular katıldı.

Turnuva sonunda İstanbul Barosu’ndan Av. Deniz Oktuna 5 puan ile 1. olurken, Kayseri Barosu’ndan Av. Murat Mevlevioğlu 2.liği elde etti. 3-6. sıraları ise 3 puanlı 4 sporcu paylaştı. Bu sporculardan Ankara Barosu’ndan Av. İbrahim Gül 3. sırayı, İstanbul Barosu’ndan Av. Numan Kurubal 4. sırayı, İstanbul Barosu’ndan Av. Kemal Budak 5. sırayı ve İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Rıdvan Özekinci 6. sırayı elde etti.

Devam edecek internet turnuvalarından haberdar olmak ve katılmak isteyen Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Savcı, Noter, Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer'e 0533 735 56 07 numaralı telefondan ulaşabilirler.