• Son Güncelleme : 25.05.2020 12:39
  • Haber Giriş : 19.05.2020 22:01
  • Etkinlik : 21.05.2020

İstanbul Barosu Mesleki Dayanışma Platformu

İstanbul Barosu Mesleki Dayanışma Platformu, faturalarını ödemekte zorlanan meslektaşlarımızı bu ihtiyaçları onlar adına gidermek isteyen meslektaşlar ile bir araya getiren bir platformdur. Mesleğimizin onuru da gözetilerek, web sitemiz üzerinden katkı almak ve katkı sunmak isteyen meslektaşlarımızı gizlilik kurallarına riayet edilerek bir araya getiriyoruz.

Web sitemiz üzerinden gerçekleştirilecek olan bu yardımlaşma ağına sadece İstanbul Barosu avukatları ve stajyer avukatlar giriş yapabileceklerdir.

Destek bekleyen meslektaşlar, site üzerinden kendi adlarına kayıtlı ve son ödeme tarihi 1 Mart – 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında olan elektrik ,su , doğalgaz, her türlü telefon ve internet faturalarının girişini yapabilecek, bilgiler gizli tutulmak suretiyle katkı sunmak isteyen meslektaşların faturaları ödemeleri sağlanacaktır.

Sisteme giriş yapmak için tıklayınız..