• Son Güncelleme : 02.03.2020 09:07
  • Haber Giriş : 03.03.2020 15:07
  • Etkinlik : 29.02.2020

Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Hazar İbrahim Baromuzu Ziyaret Etti

Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Hazar İbrahim, 29 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14.00’de İstanbul Barosunu ziyaret ederek Başkan Av. Mehmet Durakoğlu ile bir araya geldi. İbrahim, İstanbul Barosu Cumhuriyet Araştırmaları Merkezince düzenlenen Hocalı Katliamına ilişkin panel nedeniyle İstanbul’da bulunuyordu.

Ziyarette Panel konuşmacılarından Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Özbek, Prof. Dr. Hasan Köni, Prof. Dr. Cavid Abdullahzade, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sinan Naipoğlu ve Burcu Aslan, Cumhuriyet Araştırmaları Merkezi Başkanı Av. Filiz Karaman ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaret sonunda, Büyükelçi İbrahim’le Başkan Durakoğlu arasında plaket teatisi yapıldı.