• Son Güncelleme : 16.12.2019 08:21
  • Haber Giriş : 18.12.2019 08:59
  • Etkinlik : 15.12.2019

Tiyatro Grubumuz Bilecik’te Seyirciyle Buluştu

İstanbul Barosu Tiyatro Grubu, Bilecik’te Nazım Hikmet’in yazdığı ‘Enayi’ adlı oyunu oynadı.

Tiyatro Grubumuz Bilecik Belediye Başkanlığının daveti üzerine 15 Aralık 2019 Pazar günü Bilecik seyircisiyle buluştu. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür Merkezinde Dünyaca ünlü şairimiz Nazım Hikmet Ran’ın yazdığı ve Ahmet adlı bir avukatın yaşam öyküsünden kesitler sunulan oyunu seyirciler tarafından takdirle karşılandı.

Abdullah Gün’ün yönettiği, Dekor, kostüm ve aksesuarını Mehmet Şah Çelik’in düzenlediği, Cansu Coşkun, İrem Tuğçe Şahin, Onur Kasırga’nın reji asistanlığı yaptığı, ses ve ışık düzenlemesini Özgü Horozal’ın yaptığı oyunda rol alan oyuncular şöyle: Baran Karaçeper, Cansu Coşkun, Cebrail Kalin, İrem Tuğçe Şahin, Levent Önür, Can Bulut, Hüseyin Sağlam, Eralp Kayalı, Mehmet Şah Çelik, Merve Eren, Mustafa Büyükbaş, Mustafa Doğan, Onur Kasırga, Ömer Oğuz Güleryüz

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Bilecik Barosu Başkanı Av. Halime Aynur, oyunun sonunda oyunculara teşekkür ederek, plaket ve çiçek sundu.

Oyun öncesinde Bilecik Belediyesi yetkililerince Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi, Açık Hava Müzesi ve Bilecik’in tarihi önemi hakkında grubumuz bilgilendirildi.