• Son Güncelleme : 05.12.2019 19:02
  • Haber Giriş : 09.12.2019 15:08
  • Etkinlik : 16.12.2019

Hukuk İngilizcesi Eğitim Kayıtlarımız Doldu

İstanbul Barosu tarafından düzenlenen Hukuk İngilizcesi Eğitim kayıtlarımız dolmuştur. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Yeni dönem kayıtlara ilişkin bilgi Şubat ayında web sitesinde yayımlanacaktır.

Avukat ve Stajyer Avukatlar için tasarlanmış olan eğitim programımız, ileri seviyede (B2+ Upper Intermediate)  İngilizce bilgisine sahip katılımcılara, çeşitli hukuk dallarındaki İngilizce hukuk terminolojisi kullanım becerisini geliştirmeyi  amaçlamaktadır.

EĞİTİME İLİŞKİN BİLGİLER

- Sınıf kontenjanı 40 kişi ile sınırlıdır.
- Eğitim süresi 40 ders saati olarak programlanmıştır.
- Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır, 4 saatten fazla derse devam etmeyen katılımcılara katılım belgesi, sonraki programda derslerin tamamlanması sonrasında verilecektir.
- Kayıt mail ortamında yapılacak olup, başvuru sırasına göre alınacaktır. (Dekont gönderim sırası)
- Eğitim, İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi (Evliya Çelebi Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:66 Beyoğlu/İstanbul)'n de verilecektir.

Bilgi: İlknur Ardalı 0212 393 07 86 / 1786