• Son Güncelleme : 22.11.2019 16:14
  • Haber Giriş : 11.11.2019 17:04
  • Etkinlik : 30.09.2019

İstanbul Barosu ISO 9001- 2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Tetkiki

YBM ( Yönetim Belgelendirme Merkezi) firması tarafından ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belge yenileme tetkiki 30.09.2019 tarihinde yapıldı. İstanbul Barosu 2006 yılında “ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi” ile sertifikalanmıştı.

Denetlemede YBM ( Yönetim Belgelendirme Merkezi) firmasından gelen denetçiler Zühtü ÖZDEMİR ile Derya YALÇIN ÖZDEN, Baro Başkan Yardımcısı ve Kalite Koordinasyon Kurulu Koordinatörü Av. Nazan MOROĞLU, İstanbul Barosu Kalite Danışmanı Mine Nazife MEMİŞLER, Kalite Koordinasyon Kurulu Başkanı Av. Humral Tan, Kalite Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcısı Av. İbrahim ÖZTÜRK ile Üyeler Av. Melek AYDEMİR YALÇIN, Av. Meral ÖZKAYA ve Baro Müdür Yardımcısı Filiz ŞENAVCI hazır bulunmuşlardır.

Yapılan denetlemede; İstanbul Barosu Yönetim Kurulu, Kalite Koordinasyon Kurulu, Adli Yardım,  CMK Servisi, Bilgi İşlem, İdari İşler ve Satın Alma Birimleri denetlenerek, Baronun işleyişi hakkında bilgi alınıp, Baronun süreçleri, Risk değerlendirmesi, Hedefleri, Üye Memnuniyet Anketi ve Analizleri, Baro Personel Anketi ve Analizleri incelenerek Kalite Yönetim Sisteminin prosedürlere uygunluğunun denetlenmesi yapıldı.

Denetleme sonucunda İstanbul Barosu Kalite Yönetim Sisteminin belirtilen standardın şartlarına uygun olduğu kanıtlanarak “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” sertifikası ile sertifikalandı.