Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 05.11.2019 09:16
  • Etkinlik : 26.10.2019

İstanbul Barosu Tiyatrosu Gemlikte

Bursa Barosu ve Gemlik Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri 1. Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Buluşması Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

İstanbul Barosu Tiyatrosu buluşmada, Büyük Türk Şairi Nazım Hikmet’in 1955 yılında yazdığı 'Enayi' adlı oyunu 26 Ekim 2019 tarihinde sergiledi. Nazı Hikmet’in bu oyununu Av. Abdullah Gün yönetti. Oyunda Baran Karaçeper, Cansu Coşkun, Cebrail Kalın,  İrem Tuğçe Şahin, Levent Önür, Can Bulut, Hüseyin Sağlam, Mecit Eren Kayalı, Mehmet Şah Çelik, Merve Eren, Mustafa Büyükbaş, Mustafa Doğan, Onur Kasırga ve Ömer Oğuz Güleryüz rol aldı.

1955 yılında İstanbul'da geçen tiyatro oyunu, Ahmet adlı bir avukatın başından geçenleri anlatıyor. İki perdelik oyunun temsili sonunda sanatçılar seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Tiyatro bitiminde Gemlik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kemal Atan, tiyatro grubuna teşekkür ederek bir buket çiçek ve plaket sundu.