Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 04.11.2019 17:24
  • Etkinlik : 04.11.2019

Uluslararası Avukatlar Birliği Türkiye Milli Komitesi Genel Kurulu Yapıldı

Uluslararası Avukatlar Birliği (UIA) Türkiye Milli Komite Genel Kurulu, 4 Kasım 2019 Pazartesi günü 14.00’te İstanbul’da gerçekleştirildi.

Genel Kurul’a İstanbul Barosu’nu temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Dr. Ayça Özok Ener ve Av. Sinan Naipoğlu katıldılar. İstanbul Barosu Dış İlişkiler Koordinatörü Ece Basmacı Karalar da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda, UIA Türkiye Milli Komitesi’nin 2018-2019 yılı faaliyetleri ve önümüzdeki dönem için planlanan çalışmalar ele alındı. UIA’nın ulusal ve uluslararası düzeyde UIA kurumsal üyeleri ile olan ilişkilerinin geliştirilmesi için öneriler görüşüldü.

UIA Türkiye Milli Komitesi Başkanı Av. Duygu Akan ikinci kez komite başkanlığına oybirliği ile seçildi.