• Son Güncelleme : 18.11.2019 13:57
  • Haber Giriş : 04.11.2019 12:04
  • Etkinlik : 25.11.2019

Temel Düzey – İleri Düzey İngilizce Eğitimlerimiz Başlıyor

İstanbul Barosu tarafından düzenlenen “Temel Düzey – İleri Düzey İngilizce Eğitimlerimiz” in 2. grupları başlıyor.

EĞİTİME İLİŞKİN BİLGİLER

• Her bir grup kontenjan 40 kişi ile sınırlıdır.
  • Alınan karar gereği eğitim programını Stajyer Avukatlar da katılabileceklerdir.
  • Gruplara, başvuru sırasına göre kayıt alınacaktır
  • Eğitim, İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi (Evliya Çelebi Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:66 Beyoğlu/İstanbul)'n de verilecektir.

- Temel Düzey İngilizce Eğitimi; (A1 SEVİYE) her hafta, hafta içi Pazartesi ve Çarşamba günü saat: 19:30 – 21:30 saatleri arasında yapılacaktır.
       Eğitim başlangıç tarihi: 25 KASIM 2019 Pazartesi
       Eğitim bitiş tarihi: 12 ŞUBAT 2020 Çarşamba

- İleri Düzey İngilizce Eğitimi; (B1 SEVİYE) her hafta, hafta içi Salı ve Perşembe günü saat: 19:30 – 21:30 saatleri arasında yapılacaktır.
       Eğitim başlangıç tarihi: 26 KASIM 2019 Salı
       Eğitim bitiş tarihi: 13 ŞUBAT 2020 Perşembe

• Eğitim süresi 40 ders saati olarak programlanmıştır.
  • Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır, 4 saatten fazla derse devam etmeyen katılımcılara katılım belgesi, sonraki programda derslerin tamamlanması sonrasında verilecektir.
  • NOT: 20 Ocak haftası eğitim yapılmayacak (Sömestre tatili)

• Seviye tespitlerini, sınav ile belirlemek isteyen katılımcılar için İngilizce seviye tespit sınavı 21 Kasım 2019 Perşembe günü saat 19:30 ‘da İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi'nde yapılacaktır.

EĞİTİM KAYIT BİLGİSİ

Eğitim Kayıt Ücretleri (100 TL + KDV (%18) EĞİTİM KATKI PAYI + 230 TL KİTAP BEDELİ) = 348 TL olup İstanbul Barosu Muhasebe Servisine veya  Vakıfbank TR90 0001 5001 5800 7299 7025 73 iban hesabına yatırılacaktır. Dekontun açıklama bölümüne İngilizce eğitimi - Sicil no yazılması önemle rica olunur.

Ayrıca dekontun üzerine sicil numarası ve cep numarası yazılarak ingilizce@istanbulbarosu.org.tr adresine e posta gönderilecek daha sonra 0212 393 07 86 / 1786 no'lu telefondan İlknur Ardalı'dan teyit aldıktan sonra kayıt işleminiz kesinleşmiş olacaktır. Katılımcı sayısı sınırlı olup başvuru sırasına göre kayıt yapılacaktır.

Hesap İsmi : İSTANBUL BAROSU İKTİSADİ İŞLETMESİ

IBAN            : VAKIFBANK -  TR90 0001 5001 5800 7299 7025 73

Açıklama     : Sicil - Ad Soyad - ingilizce Eğitim

Not: Eğitimden vazgeçilmesi yada katılım sağlanamaması durumunda bilgilendirmenin, eğitimin başlangıç tarihinden 2 iş günü öncesi saat 16:00'ya kadar yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde ücret iadesi yapılmayacaktır.