Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 30.10.2019 15:12
  • Etkinlik : 26.10.2019

Hamle Sırası Savunmada 11. Satranç Turnuvası

İstanbul Barosu Cumhuriyet Kupası 11. Hamle Sırası Savunmada Satranç Turnuvası 26-27 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Barosu merkez binası teras katında oynandı.

İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer tarafından organize edilen turnuvada Avukatlar, Stajyer Avukatlar ve Hukuk Fakültesi öğrencileri mücadele etti.

Turnuva sonunda Av. Muhammet Kaya 4 puan ile 1. olurken, 2-5. sıraları 3,5 puanlı 4 sporcu paylaştı. Bu sporculardan 2. sırayı Şamil Burak Tayhan, 3. sırayı Av. Tutku Dinçer, 4. sırayı Av. Kerim Altınok ve 5. sırayı Av. Selim Altınok elde etti.

En İyi Görme Engelli Sporcu sıralamasında ise 1. Av. Kerim Altınok, 2. Av. Selim Altınok ve 3. Av. Mahmut Günday oldular.

Turnuvada En İyi Kadın Sporcu ödülünü Av. Derya Moğul, En Centilmen Sporcu ödülünü ise Av. Can Taşçıoğlu kazandı.

Sporculara, ödülleri İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinan Naipoğlu ve İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Emre Elçi tarafından takdim edildi.

Turnuva sonunda, İstanbul Barosu Satranç Grubunun etkinliklerine aralık ayında düzenlenecek simultane gösteri ile devam edeceği müjdesi katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.