Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 09.09.2019 12:44
  • Etkinlik : 01.09.2019

Erkek Voleybol Takımımız Şampiyon

Türkiye Barolar Birliğince dört yılda bir düzenlenen Avukatlık Spor Oyunları 23 Ağustos 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100. yıldönümü nedeniyle Samsun’da yapıldı.

İstanbul Barosu Erkek Voleybol Takımı (Turkuaz) bu yarışmada hiç yenilmeden Şampiyon oldu. Takımımızın kurucusu ve pasörü Av. Mehmet Burak Küçükislamoğlu da turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Erkek Voleybol Takımımız 05 Eylül 2019 Perşembe günü spor oyunlarında kazandığı kupayı baro yönetimine teslim etti. Başkan Av. Mehmet Durakoğlu, takım kaptanı, yöneticileri ve tüm sporcuları kutladı ve takımın başarısının İstanbul Barosuna değer kattığını söyleyerek kendilerine teşekkür etti.

Kupanın tesliminde Genel Sekreter Av. Cengiz Yaka, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Muazzez Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ali Gürbüz, Av. Selahattin Meriç, Av. Sinan naipoğlu, Av. Burucu Aslan, Av. Dr. Ayça Özok Ener, Av. Mehmet Amre Elçi de hazır bulundu.

İstanbul Barosu Erkek Voleybol Takımı Kurucusu ve Kaptanı Av. Mehmet Burak Küçükislamoğlu da özetle şöyle dedi:

“Öncelikle bu başarıda en az bizim kadar pay sahibi olan, 1 yıl önceki kuruluşumuzdan beri bizlere destek olarak her zaman yanımızda olan başta Sayın Başkanımız Mehmet Durakoğlu ve değerli Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Gürbüz olmak üzere İstanbul Barosu Yönetim Kuruluna ve İstanbul Barosuna şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız.

İstanbul Barosu Erkek Voleybol Takımı(Turkuaz) olarak her türlü ayrımcılıktan uzak bir şekilde bir yıl önce kurulduk. Takımımız ulu önder Atatürk’ün belirttiği zekilik, çeviklik ve ahlaklı olma ilkelerini benimseyerek bütün faaliyetlerini bu kapsamda yürütmektedir. Bütün takım üyelerimizin göstermiş olduğu fedakârlıklar sonucunda aldığımız bu sonuçtan dolayı çok mutluyuz. Bu başarımızı sporda yaşanılan her türlü ırk, cinsiyet, din, dil ayrımcılığına karşı duran ve daima hakkın ve adaletin yanında olan baromuza armağan etmek bizim için büyük bir onur ve gurur vesilesidir.”