Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 15.04.2019 20:54
  • Etkinlik : 07.04.2019

Avukat Spor Oyunları

İstanbul Barosunun 141. Kuruluş yıldönümü ve 5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle Spor ve Spor Hukuku Komisyonunca düzenlenen ‘Avukat Spor Oyunları’ karşılaşmaları 5-7 Nisan 2019 tarihlerinde yapıldı. Turnuvalar futbol, erkek basketbol, voleybol ve kadın voleybol dallarında gerçekleşti.

İstanbul Barosu Avukat Spor Oyunları kapsamında düzenlenen erkek voleybol turnuvasına İstanbul Barosunun yanı sıra Kocaeli Barosu, Bursa Barosu ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi takımları katıldı.

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda iki gün süren karşılaşmalar sonrasında İstanbul Barosu, finalde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 3-1 yenerek şampiyon oldu. Kocaeli Barosu’nu 3-0 yenen Bursa Barosu da turnuvada 3. Oldu.

Basketbol Turnuvası 6-7 Nisan 2019 tarihinde Ataşehir Uğur Okullarında düzenlendi. Turnuvaya İstanbul Barosu, İstanbul Barosu - İstanbul Hukuk Fakültesi Mezunları, İstanbul Barosu - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunları Derneği ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Basketbol Takımları katıldı.

Turnuvada İstanbul Barosu erkek voleybol takımı birinci, İstanbul Barosu - İstanbul Hukuk Fakültesi Mezunları ikinci, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Basketbol Takımı da üçüncü oldu.

Kadın Voleybol Turnuvası da aynı tarihlerde Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İstanbul Barosu A, İstanbul Barosu B, Kocaeli Barosu ve Sakarya Barosu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Final maçında Bursa Barosuyla karşılaşan İstanbul Barosu A Takımı konuk takımı 3-0 yenerek turnuvayı birinci olarak tamamladı. Turnuvada Bursa Barosu voleybol takımı ikinci, İstanbul Barosu B Takımı üçüncü, Kocaeli Barosu voleybol takımı da dördüncü oldu.

5-7 Nisan 2019 tarihlerinde Sancaktepe Sarıgazi Stadında düzenlenen futbol turnuvasına İstanbul United, Bosphorus, İstanbulls, İstanbul Barosu, İstanbul Hukuk, Golden Horn ve Kocaeli Barosu erkek futbol takımları katıldı.

Turnuvaya katılacağını bildiren Sakarya Barosu takımı maça çıkmadığı için hükmen mağlup sayıldı.

Çekişmeli geçen maçlardan sonra futbol turnuvasında İstanbul Barosu A Takımı birinci, Bursa Barosu ikinci, İstanbul Barosu B Takımı üçüncü, Kocaeli Barosu da dördüncü oldu.

Turnuvanın sona ermesinden sonra İstanbul Barosu Genel Sekreteri Av. Cengiz Yaka, takımları kutlayarak kazandıkları kupa ve madalyaları sporculara takdim etti.