Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 15.04.2019 11:38
  • Etkinlik : 13.04.2019

Hamle Sırası Savunmada

İstanbul Barosu Satranç Grubu 10. Hamle Sırası Savunmada Satranç Turnuvası 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Barosu Merkez Binası’nda düzenlendi.

İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer tarafından organize edilen turnuvaya çeşitli illerden Avukatlar, Stajyer Avukatlar, Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri katıldı.

Turnuvayı tamamlayan tüm sporculara hatıra madalyaları ve dereceye giren sporculara ödüller İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinan Naipoğlu tarafından sunuldu. Katılımcılar, Av. Sinan Naipoğlu nezdinde İstanbul Barosu Yönetim Kurulu’na satranca verdikleri destek için teşekkürlerini ilettiler.

Turnuvada Hukuk Fakültesi öğrencisi Tunahan Makaracı 1. olurken, bir diğer Hukuk Fakültesi öğrencisi Canberk İnan ise 2. oldu. Turnuvada 3. sırayı ise Av. Tutku Dinçer elde etti.

Turnuvanın kategori ödüllerinde Av. Işıl Diril en iyi kadın sporcu, Av. Çağrı Yıldırım ise en iyi görme engelli sporcu ödülünü kazandı.