Unvanı boş bıraktınız!

• Son Güncelleme : 11.04.2019 10:03
  • Haber Giriş : 10.04.2019 18:30
  • Etkinlik : 10.04.2019

Ankara Batıkent’te Yaşanan Katliamı Lanetliyoruz!

İstanbul Barosu olarak Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Batıkent mahallesinde 09.04.2019 tarihinde akşam saatlerinde meydana gelen ve birçok canımızın ölümüne sebebiyet veren bu olayı lanetliyoruz. Acımasızca zehirlenerek öldürülen canlarımızın faillerinin bulunması ve cezalandırılmaları için dünden beri Ankara ile iletişimde olduğumuzu, yasal sürecin takipçisi olduğumuzu kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Herkes bilmelidir ki, sokaklarda yaşayan hayvanlar SAHİPSİZ DEĞİLDİR! ONLARIN SAHİBİ BİZLERİZ! Hiç acımadan ve çekincesizce, bu eylemi gerçekleştirebilen katillerin cezasız kalmaları, eylemlerin - şiddetin dozunu arttırarak ve hatta türünü değiştirerek sürdürmelerine sebebiyet verecektir! Hayvan hakları alanındaki yasal yetersizlikler ortadadır. Artık, hayvanlara karşı gerçekleştirilen bu şiddetin “KABAHAT” değil, “SUÇ” olarak yasal mevzuata alınması ve “İDARİ PARA CEZASI YAPTIRIMI” değil “HAPİS CEZASI” yaptırımı getirilmesi için, Hayvan Hakları alanında sahada çalışan hukukçulardan destek alınmak sureti ile yasal düzenlemeler getirilmelidir. Bizler, bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız! #Batıkenttekatliamvar
#istanbulbarosu