Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 31.01.2019 19:23
  • Etkinlik : 26.12.2018

Otogargara Antalya’da

İstanbul Barosu Kültür ve Sanat Kurulu bünyesinde çalışmalarını sürdüren İstanbul Barosu Tiyatrosu, Antalya Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde 26 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 20.00’da iki perdelik Otogargara adlı oyunu sergiledi.

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Abdullah Gün ile Mehmet Şah Çelik'in yönettiği oyun büyük bir ilgiyle izlendi. Oyunda, bir otogarda geçen garip ama gerçek olaylar, trajikomik bir açıdan ele alınırken şehirlerarası otobüs yolculuklarından insan manzaraları anlatılıyor.

Oyunun sonunda Antalya Barosu bünyesinden çalışmalarına devam eden Antalya Baro Tiyatrosu ve Yırtık Cübbe Tiyatrosuna oyun organizasyona yapmış oldukları katkılardan dolayı İstanbul Barosu adına tiyatro yöneticilerine birer plaket takdim edildi.