• Son Güncelleme : 17.01.2019 13:15
  • Haber Giriş : 17.01.2019 11:26
  • Etkinlik : 16.01.2019

Bakırköy Bölge Temsilcileri Başkan Durakoğlu ile Görüştü

İstanbul Barosu Bakırköy Bölge Temsilcileri İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu ile görüştü.

Görüşme, 16 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 16.30’da baromuz merkez bina başkanlık katında gerçekleşti.

Mesleki sorunların ve dayanışmanın ele alındığı görüşmede, Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu, Sekreter Av. Cengiz Yaka ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Muazzez Yılmaz da hazır bulundu.

Görüşmeye Bölge Temsilcileri, Av. Gülizar Koçer, Av. İlke Akbulut, Av. Nihan Özhan Akdurucan, Av. Nilgün Aydın, Av. Melis Dalgıç, Av. Nihan Dikici Evirgen, Av. Ece Yükselen Ekinci, Av. Fatma Ceren Arıkanoğlu, Av. Ahmet Faruk Usta, Av. Aybars Adıgüzel, Av. Özge Bensu Çiçekçi, Av. Çağlagül Bulut, Av. Aslıhan Sağlık katıldı.