• Son Güncelleme : 14.12.2018 13:32
  • Haber Giriş : 15.12.2018 22:16
  • Etkinlik : 11.12.2018

İstanbul Barosu ve Ankara Barosu’ndan Kamu Avukatlarının Özlük Hakları İçin Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Sayın Mustafa Akış’a Ziyaret

Kamu avukatlarının sorunlarına yönelik olarak 11.12.2018 tarihinde Ankara’da Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Sayın Mustafa Akış, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Sayın Av. Uğur Kızılca ve  Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Uzmanı Hakim Büşra Karasu'ya  gerçekleştirilen ziyarette, kamu avukatlarının özlük haklarının düzeltilmesi konusu görüşüldü.

Ziyarette, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kamu Avukatları Kurulu Koordinatörü Av. Dr. Ayça ÖZOK ENER, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Meltem AKYOL, Ankara Barosu Kamu Avukatları Kurulu Başkanı Av. Makbule KARAOĞLAN, Ankara Barosu Kamu Avukatları Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Ayla DİNÇ, Konya Barosu Kamu Avukatları Kurulu Başkanı Av. Mehmet ÇELİK ile Türkiye Barolar Birliği Kamu Avukatları Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Coşkun TÜRKMEN hazır bulundular.