• Son Güncelleme : 10.12.2018 14:16
  • Haber Giriş : 10.12.2018 12:43
  • Etkinlik : 08.12.2018

Hamle Sırası Savunmada - 9 Satranç Turnuvası

İstanbul Barosu Satranç Grubu tarafından Avukat, Stajyer Avukat, Hâkim, Savcı, hukuk fakültesi mezunları ve hukuk fakültesi öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Hamle Sırası Savunmada Satranç Turnuvası dokuzuncusu, 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Barosu Merkezi Binada yapıldı.

İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Y. Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer koordinatörlüğünde düzenlenen turnuvayı İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Selahattin Meriç kısa bir açılış konuşmasıyla başlattı.

Çeşitli Barolardan sporcuların da katıldığı ve 5 tur üzerinden oynanan turnuva sonucunda İstanbul Barosu üyesi Av. Selim Altınok 4,5 puan ile 1. oldu.

4 puanlı sporculardan İstanbul Barosu eski üyesi Av. Muzaffer Çilingiroğlu 2. olurken İstanbul Barosu üyesi Stj. Av. Umur Özyurt 3. sırayı elde etti. Bir diğer 4 puanlı sporcu İstanbul Barosu üyesi Av. Çağrı Yıldırım ise turnuvada averaj ile 4. sırada yer aldı.

Turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları ile turnuvayı tamamlayan tüm sporculara İstanbul Barosu Satranç Grubu anı madalyaları İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Selahattin Meriç tarafından sahiplerine takdim edildi.

Turnuvadan genel olarak memnun kaldıklarını belirten katılımcılar, 2011 yılından itibaren devam eden Hamle Sırası Savunmada Satranç Turnuvalarının 5 Nisan 2019 Avukatlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenmesi planlanan 10.sunu sabırsızlıkla beklediklerini ilettiler