• Son Güncelleme : 04.12.2018 15:38
  • Haber Giriş : 06.12.2018 19:46
  • Etkinlik : 05.11.2018

Otogargara Bozüyük’te

İstanbul Barosu Kültür ve Sanat Kurulu bünyesinde çalışmalarını sürdüren İstanbul Barosu Tiyatrosu, Bozüyük Belediyesince 3-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ‘4. Uluslararası Tiyatro Festivali’ne katıldı.

Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleşen festivalde İstanbul Barosu Tiyatrosu 3 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 20.00’da sahne aldı ve iki perdelik “Otogargara” adlı oyunu sergiledi. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Abdullah Gün ile Mehmet Şah Çelik'in yönettiği oyun büyük bir ilgiyle izlendi. Oyunda, bir otogarda geçen garip ama gerçek olaylar, trajikomik bir açıdan ele alınırken şehirlerarası otobüs yolculuklarından insan manzaraları anlatılıyor.

Oyun sonunda Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, tiyatro sanatçılarına sergiledikleri güzel oyun için teşekkür ederek plaket takdim etti.