• Son Güncelleme : 23.11.2018 15:09
  • Haber Giriş : 29.11.2018 09:32
  • Etkinlik : 15.11.2018

Baro Bültenimizin Yeni Sayısı Çıktı

Baro Bülteninin Eylül-Ekim sayısı yayınlandı. Bültenin ana konusu Ekim ayında gerçekleştirilen İstanbul Barosu Olağan Genel Kuruluna ilişkin haberler.

Bültende, Eylül ve Ekim ayında başkanlık, merkez, komisyon ve kurulların düzenledikleri mesleki ve sosyal etkinliklere ilişkin haberler, evrensel hukuk normlarına aykırı gelişmelere ilişkin yönetimce yapılan değerlendirmeler, eğitim seminerleri, kültür, sanat ve spor etkinliklerine ilişkin haberler yer alıyor.

Bültende ayrıca, DOSYA bölümünde, önemli ve güncel bir hukuki gelişme uzmanlarınca değerlendiriliyor.

Bültenimizin son bölümünde, aramıza katılan meslektaşlarımızın isim listesi ve grup fotoğrafları ile baromuzun etkinliklerine ilişkin gazete kupürleri yer alıyor.