• Son Güncelleme : 22.11.2018 08:56
  • Haber Giriş : 22.11.2018 13:40
  • Etkinlik : 18.01.2018

İnsansız Araçlar ve Sigorta Hukuku

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesince düzenlenen ‘İnsansız araçlar, ‘Sorumluluk ve Sağlık Sigortalarında Birden Çok Sigorta’ konulu Sempozyum, 18 Ocak 2019 Cuma günü saat 13.30’da Üniversitenin Aydın Doğan Salonunda yapılacak.

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Samim Ünan’ın yöneteceği Sempozyumun ilk oturumunda insansız araçlar konusu ele alınacak. Bu oturumda, Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşegül Buğra, ‘sürücüsüz Kara Araçları ve Sigorta”, Prof. Dr. Bülent Sözer, ’Mürettebatsız Gemiler’, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Banu Bozkurt, ‘İnsansız Hava Araçları ve Sigorta’ konulu bildiri sunacak.

Sempozyumun ikinci oturumunda sigorta konusu ele alınacak.

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serap Amasya, ‘Sorumluluk Sigortalarında Birden Çok Sigorta’, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakülte i Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlknur Uluğcicim, ‘Sağlık Sigortalarında Birden Çok Sigorta’ konulu sunum gerçekleştirecek.